Auteur Topic: Waar was Niall? En hoe zit het nu met die befaamde Artorius?  (gelezen 963 keer)

Offline WillieB

  • Administrator
  • Duc de L' Empire
  • *****
  • Berichten: 1940
  • Gotcha!
    • Bekijk profiel
Waar was Niall? En hoe zit het nu met die befaamde Artorius?
« Gepost op: april 21, 2014, 11:53:03 am »
Niall, de Ierse prins die normaal overal opduikt waar Cyning Gwidre zijn gezicht laat zien schitterde ditmaal door zijn afwezigheid.

Niemand weet goed waar hij zich nu bevind, maar er gaan geruchten dat hij terug is gegaan naar Eire om zijn vader, desnoods met doorslaggevende argumenten, ervan te overtuigen, hem meer troepen te geven voor de bloedwraak. (*)

Artorius is opgemerkt in de hoofdsteden van zowel Penmarch als Ambrosius, maar is tot op heden toe niet gesignaleerd op het slagveld.
Klaarblijkelijk is hij nog een akkefietje aan het regelen in het Noorden met de Picten, maar zou hij de belofte hebben gegeven om bij een grootscheeps offensief tegen de Saksen present te zijn met zijn Companions.(**)

(*) De gamemaster (ikke) was hem gewoonweg vergeten...

(**) Arthorius is een level IV aanvoerder en is uitzonderlijk vergezeld van 2 kampioenen ( Cei en Bedwyr) Zijn Companions bestaan uit 2 eenheden van telkens 4 elite heavy shock cavalry.


Cei (The Long Man) is volgens de traditie een kolos van een vent (Man Mountain) en staat bekend om zijn incasseringsvermogen ( Constitution of an Ox)
Bedwyr Ap Petroc ( The Ghost) is waarschijnlijk de beste zwaardvechter van gans Britain (Master at Arms) en uitermate loyaal ( Dutiful)
Artorius zelf is van gemiddelde bouw(Average) ook een zeer goede zwaardvechter ( Master at Arms) en athletisch ( Athlete)

“In the moment when I truly understand my enemy, understand him well enough to defeat him, then in that very moment I also love him. And then, in that very moment
that I love him, I destroy him.