Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - wernertuytens

Pagina's: [1]
1
28 april in het Sint-Pietersinstituut Turnhout
Bloodbowltoernooi tvv Kom op tegen kanker.
10 euro inschrijving
3 wedstrijden voor de Shallya cup.

Inschrijven op wernertuytens@hotmail.com

2
Evenementen / De Kempen Speelt 19 en 20 augustus
« Gepost op: juli 12, 2017, 05:41:11 pm »
Dag TSA'ers,
Onze kleine Turnhoutse club organiseert samen met de spellenclub van Merksplas een 2-daags spellenfestival. Ongelukkigerwijze valt dit wel op het weekend van de TSA BBQ. Maar toch indien er mensen zijn die TSA willen vertegenwoordigen met een speldemo/participatiespel, laat dan maar iets weten.
Beschouw het als een mini-Crisis. De organisatie is in handen van de spellenclub van Merksplas die zich vooral bezighoudt met gewone spellen. We zijn altijd gast geweest om wargames op hun vorige spellenfestivals te demonstreren. Omdat het nu voor de eerste keer in Turnhout is op een grote locatie werken we samen. 999 games zal er staan met een stand, evenzo "De Kolonisten".
De kempen zijn op wargamegebied nog een 'blind spot' op de kaart, zoals ooit door GW zelf gezegd. En we proberen dat uit te breiden. Dit is een schitterend moment om dat te doen. Dus als er iemand tijd heeft om op 19 augustus (van 12 tot 24 uur) of 20 augustus (van 10 tot 18h) een spel te komen doen. Laat maar iets weten.
Onze club zou normaal gezien Bolt Action demo geven, net zoals Doctor Who: Into the time vortex en Eurofront van columbiagames. De bedoeling is vooral gewoon te gamen en te laten zien dat wargaming fun is.

foto's van vorig jaar: http://www.dekempenspeelt.be/

locatie voor dit jaar: https://futur.turnhout.be/fotos

Groeten
Werner

Pagina's: [1]